Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ιδρύθηκε το 1908 στην Αθήνα και αριθμεί 14 τμήματα διαφορετικών αθλημάτων. Ο Παναθηναϊκός είναι 107 ετών και είναι το καμάρι και η χαρά της πόλης των Αθηνών καθώς και όλης της Ελλάδας. Πολλές είναι οι γενιές των Ελλήνων που έχουν γεννηθεί και γαλουχηθεί με μεγάλη αγάπη για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ιδρύθηκε το 1920 και το 1946 κέρδισε το πρώτο Κύπελλο Ελλάδας ενώ αριθμεί 57 τίτλους στο άθροισμα: 6 Ευρωπαϊκά Πρωτάθλημα, 34 Ελληνικά Πρωταθλήματα, 16 Κύπελλα Ελλάδας και 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο. Το 1987 ο Παύλος Γιαννακόπουλος ανέλαβε την προεδρία και μια νέα εποχή ξεκίνησε. Από τότε που ανέλαβε, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 15 από τα 34 ελληνικά πρωταθλήματα, 11 από τα 15 Κύπελλα Ελλάδας τα 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα καθώς και το Διηπειρωτικό Κύπελλο. Ο μύθος χτίστηκε υπό την εντολή αυτού του εμπνευσμένου και αφοσιωμένου Προέδρου, ο οποίος είχε ένα λαμπρό όραμα και το μετέτρεψε σε πραγματικότητα. Ο γιος του, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε τα ηνία τον Ιούνιο του 2012. Η διαδοχή αποδεικνύεται ότι ήταν εμπνευσμένη, δεδομένου ότι αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία. Η αυξανόμενη αυτοκρατορία του Μπάσκετ προσελκύσει τους οπαδούς στο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός έγινε ο κυρίαρχος του Ελληνικού Μπάσκετ. Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ γνώρισε μια τεράστια ανάταση, χάρη στους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίου υπήρξαν η κινητήριος δύναμη σε κάθε εθνική επιτυχία που είχαμε ποτέ. Μερικά σύμβολα αντιπροσωπεύουν την μεγαλύτερη δόξα της Ιστορίας. Άλλα πάλι αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, την τιμή, την τέχνη, το πάθος. Υπάρχουν πολλά σύμβολα, αλλά κανένα όπως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Οι πιο ένδοξες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας Μπάσκετ έχουν γραφτεί λόγω των μεγάλων επιτευγμάτων του Παναθηναϊκού. Καλώς ήρθατε στην Παναθηναϊκή οικογένεια. Εκεί που η ιστορία παίρνει σάρκα και οστά με έναν αποκλειστικό και ιδιαίτερο τρόπο

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ιδρύθηκε το 1908 στην Αθήνα και αριθμεί 14 τμήματα διαφορετικών αθλημάτων. Ο Παναθηναϊκός είναι 107 ετών και είναι το καμάρι και…

Panathinaikos Sports Club was founded in 1908 in Athens and has 14 different sports teams. Panathinaikos is 107 years old and is the pride and joy of the city of Athens and all Greece. Many generations of Greeks are born and nurtured with great love for the team of Panathinaikos. Panathinaikos BC was founded in 1920 and in 1946 they won the first Greek Cup. Since then Panathinaikos counts 57 titles in total: 6 European Championships, 34 Greek Championships, 16 Greek Cups and one Intercontinental Cup. In 1987 Pavlos Giannakopoulos has taken the presidency of the club and a new era began. Since taking, Panathinaikos won 15 of the 34 Greek championships, 11 of the 16 Greek Cups 6 European Championships and the Intercontinental Cup. The myth was built under the command of this inspired and dedicated president, who had a bright vision and turned it into reality. His son, Dimitris Giannakopoulos took over in June 2012. The succession proved inspired, as he faced great difficulties with extreme success. The growing empire attract fans to the stadium and Panathinaikos became the ruler of the Greek Basketball. The National Basketball Team experienced a huge uplift thanks to players of Panathinaikos, who were the driving force in every national success we have ever had. Some symbols represent the greater glory of history. Others represent the strength, value, art, passion. There are many symbols, but none like Panathinaikos in Europe. The most glorious pages of Greek History Basketball has been written because of the great achievements of Panathinaikos. Welcome to Panathinaikos family. Where the story takes shape with a unique and special way…